+31654668588 roland@uudenbv.nl

Onze projecten

Bekijk de projecten die wij de afgelopen jaren hebben gedaan:

2019 Alstom Frankrijk

Installatie van CTRD2.0 (Clipped Tuned) Raildemper in opdracht van Alstom op het Spoorwegen Test Centrum CEF1 in Petite-Foret, Frankrijk.

2019 Sporveien Oslo

Om te voldoen aan de geluidslimieten op de tramlijn van Oslo, heeft Sporveien CTRD2.0 (Clipped Tuned) Raildemper geïnstalleerd op de S54-ballastbaan. Er is een reductie tot 6 dB (A) bereikt.

2018 London Underground

Voor opdrachtgever London Underground een testsectie geleverd en geïnstalleerd voor de ‘Jubilee line’ in de NORTH GREENWICH – CANARY WHARF tunnel. Doel van de test was de effectiviteit te bepalen van CTRD2.0 wanneer slechts 50% van het systeem (om en om de dwarliggers) geïnstalleerd zou worden. Zowel ‘incar noise spectrums’ als spoorstaafslijtage metingen zijn voor langere periode uitgevoerd. Testresultaten voor intern gebruik en voor kosten/baten analyse London Underground voor geluid mitigatie in de toekomst.

2018 North West Rail Link Australië

In samenwerking met Marubeni-Itochi Steel Oceania heeft Uuden Rail Products BV meer dan 34.000 meter CTRD2.0 (Clipped Tuned) Raildempers geleverd voor slabtrack met AS60 spoortype. Over de gehele lengte is er een tunnelsectie, met twee verschillende railsystemen, en een viaductsectie met een derde rail systeem met CTRD2.0 Raildempers geïnstalleerd. Dit om een optimale Track Decay te genereren zodat het treinverkeer zo min mogelijk geluidsoverlast (ook in de voertuigen zelf) zal produceren. Door de verschillende type railsystemen is CTRD2.0 specifiek voor het North West Rail Link project geoptimaliseerd om te voldoen aan de nieuwste gestelde voorwaarden, waarbij naast de geluidreductie ook de duurzaamheid en brandveiligheid een grote rol speelden.